Vad händer mer på fjällstallet

Ridläger

Vi erbjuder vi två olika ridläger under vecka 23/24 nivå medel/erfaren ryttare) och 24/25 ((nivå nybörjare/medel) hos oss på Fjällstallet i Rörbäcksnäs.

Ridlägret kommer innehålla NH, hoppning och dressyrsamt körning och westernridning. I år lägger vi även stor vikt vid utbildning i “Säker häst”.

Sista kvällen blir det filmkväll, hamburgegrillning och övernattning i hagen hos hästarna i ett av tälten. Så medtag sovsäck och liggunderlag.

Vecka 23/24, Lördag 10/6- Onsdag 14/6, 9.00-17.00. Nivå: Medel-erfaren. För dig som har lite mer erfarenhet på hästryggen och vill utvecklas.

Vecka 25/26, Fredag 16/6 – Tisdag 20/6, 9.00-17.00. Nivå: Nybörjare-medel. Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna – nybörjare som hästvan!

Pris*: 3000 kr/person inkluderar frukt, saft och aktiviteter. (Lunch och fika är inte inkluderat i priset utan medtages själv).

MER INFO OCH ANMÄLAN: Ring oss på 0280 – 17 12 50 eller gå in under ”bokning” här på hemsidan.

fjällstallet galopperande häst i snö

NYHET: Boende i Rörbäcksnäs

Vi kan nu hjälpa till med boende i lägenhet i Rörbäcksnäs för våra gäster i samband med turridning hos oss. Om detta önskas så vill vi att ni meddelar detta i samband med bokning.

NYHET: Topptur till Hundfjället

Vi rider från Rörbäcksnäs med sikte mot toppen av Hundfjället. Vi erbjuder underbar utsikt och fantastisk ridning i magisk fjällmiljö. Vid bra väder räknar vi även med att nå ända till toppen.

Häst och vagn

Sommarsäsong.

Turridning & bärplock

I år erbjuder vi bärplockning i samband med turridning. Turen är ca 4-5 Tim och vi stannar för bärplockning ca 2 tim.

Pris: 2295 kr (Lunchsmörgås och fika ingår i priset).

För mer info och bokning hör av till till info@fjallstallet.se eller ring oss på 0280-17 12 50.

fjällstallet barn pussar häst

Ponnyridning

Du prova på att rida på någon av våra söta ponnysar.

Scroll to Top