Välkomna till oss i fjällen!

Samspelet mellan häst och människa har uppmärksammats allt mer de senaste åren. Förutom att hästen är en fantastisk atlet som erbjuder till sport på olika nivåer och inom olika discipliner, har den också en viktig terapeutisk betydelse.

Välkommen till vår gård och Fjällstallet, stallet i Sälenfjällen och Rörbäcksnäs där du kan njuta av att vara i nära fjällnatur, spendera tid med hästar, höns och hundar. På Fjällstallet jobbar vi med Horsemanship, vilket betyder att man förstår hur man bygger upp en relation mellan häst och människa. Det innebär att lära sig hur hästen reagerar och agerar och hur man kan undvika problem genom att ha kunskap om hästens natur.

Hos oss får du lära dig om livet på en gård och ha stalltjänst. Lära dig vad livet tillsammans med en häst kan innebära. Du ges möjlighet att rida, sköta om hästarna, lära dig nya färdigheter, träffa nya vänner och känna glädje varje dag.

Våra hästar är vårt liv och de flesta av dem har haft en tuff start i livet. Vår passion är att ge dem en ny start och en ny chans till livet. Vi tar helt enkelt hand om vanvårdade hästar som blivit omhändertagna och omplacerade av Länsstyrelsen. Vi rehabilitera dem och ger dem ett nytt tryggt liv.

Anna-Karin & Christian

Scroll to Top