Turridning i fantastik fjällmiljö

Vi erbjuder ridning i de svenska fjällen i form av heldagsturer, halvdagsturer, 1-, 2- och 3- timmarsturer samt möjligheter att skapa en perfekt grund för att gå vidare till nästa nivå. Vi strävar efter att ge dig fantastiska fjällupplevelser från hästryggen och ridning i naturen på ett traditionellt sätt.

Vi hjälper dig skräddarsy din upplevelse utifrån dina önskemål. Om du är osäker vilken nivå du ligger på eller har andra frågor är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig. Vi vill ge kunskap och förståelse för hästens sätt att kommunicera och det är därför viktigt för oss att matcha rätt häst med rätt ryttare. För oss är det viktigt att gå efter deltagarnas erfarenhet och ridvana när vi sätter ihop en tur.

NYHET: Vi kan nu hjälpa till med boende i lägenhet i Rörbäcksnäs för våra gäster i samband med turridning hos oss. Om detta önskas så vill vi att ni meddelar detta i samband med bokning.

Bokningsvillkor

Vi erbjuder

Heldagstur & Halvdagstur
(sommartid)

Heldag: Den här turen har varit otroligt uppskattad av många genom åren, och den ger en perfekt grund för att ta sig vidare till nästa nivå. Turen pågår i ca 5-6 timmar (inkl. sadling, uppsittning) och både fika och lunch ingår i priset.

Pris*: 2450 kr/person

Halvdag: Genom den här turen ges ni möjlighet att förbättra era färdigheter och teknik samt ert självförtroende och ta det till nästa nivå på ett roligt och dynamiskt sätt. Turen pågår i ca 3-4 timmar (beroende på erfarenhet) och fika ingår i priset.

Pris*: 1900 kr/person

Topptur till Hundfjället

Vi rider från Rörbäcksnäs med sikte mot toppen av Hundfjället. Vi erbjuder underbar utsikt och fantastisk ridning i magisk fjällmiljö. Vid bra väder räknar vi även med att nå ända till toppen. Turen är 6-8 timmar (inkl. sadling, uppsittning) och både fika och lunch ingår i priset.

Pris*: 2850 kr/person

1-, 2- & 3- timmarstur

Det här är bland våra mest populära turer och blir snabbt fullbokat.

Pris*: 1 tim (endast vintertid) – 1080 k/person

2 tim – 1350 kr/person

3 tim (endast vintertid) + grillning – 1850 kr/person

Familjetimme (året runt)

En en timmes aktivitet för hela familjen. Passar från 2 år och uppåt, utan krav på erfarenhet, för sällskap upp till 7 personer.

Otroligt uppskattad av stora som små ryttare och ger en perfekt grund för att gå vidare till nästa nivå.

Pris*: 1 tim – 850 kr/person (förlängning i mån av tid 200 kr/person och påbörjad timme).

Vi erbjuder även turridning på kvällarna om de önskas men för dom mer erfarna då kvällstur rids med pannlampor och i mörkret, vilket är en fantastik upplevelse. Hos får du låna hjälm och säkerhetsväst men vi rekommenderar att du tar med dig egna regnkläder vid behov.

I alla turer ingår hela upplevelsen med upp- och avsittning samt tid att lära känna hästarna – hela upplevelsen räknas och tiden kan därför komma att variera något. Vinterturerna är ofta ca 30 min längre pga vinterförhållandet.

Bokningsvillkor

* Vinterpris (gäller fr.o.m 1/9-22):

  • 1 tim – 1080 k/person
  • 2 tim – 1350 kr/person
  • 3 tim + grillning – 1850 kr/person

Scroll to Top