Turridning i fantastik fjällmiljö

Vi erbjuder ridning i de svenska fjällen i form av heldagsturer, halvdagsturer, 1- 2- och 3-timmarsturer samt möjligheter att skapa en perfekt grund för att gå vidare till nästa nivå. Vi strävar efter att ge dig fantastiska fjällupplevelser från hästryggen och ridning i naturen på ett traditionellt sätt.

Vi hjälper dig skräddarsy din upplevelse utifrån dina önskemål. Om du är osäker vilken nivå du ligger på eller har andra frågor är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig. Vi vill ge kunskap och förståelse för hästens sätt att kommunicera och det är därför viktigt för oss att matcha rätt häst med rätt ryttare. För oss är det viktigt att gå efter deltagarnas erfarenhet och ridvana när vi sätter ihop en tur.

Hos får du låna hjälm och säkerhetsväst men vi rekommenderar att du tar med dig egna regnkläder vid behov.

—-

Vi har turridning vintertid på måndag, torsdag, lördag och söndagar. Man kan välja mellan 1 till 2 timmars tur och en 3 timmars tur med grillning. Vi erbjuder även turridning på kvällarna om de önskas men för dom mer erfarna då kvällstur rids med pannlampor och i mörkret, vilket är en fantastik upplevelse.

I alla turer ingår hela upplevelsen med upp- och avsittning samt tid att lära känna hästarna – hela upplevelsen räknas och tiden kan därför komma att variera något. Vinterturerna är ofta ca 30 min längre pga vinterförhållandet.

Vinterpris:
1 tim 850 kr/person

2 tim 1050 kr/person

3 tim med grillning 1450 kr/person

Priserna gäller från och med 1/1-22

Bokningsvillkor

Vi erbjuder

fjällstallet

Heldagstur
(sommartid)

Den här turen har varit otroligt uppskattad av många genom åren, och den ger en perfekt grund för att ta sig vidare till nästa nivå. Turen pågår i ca 6-7 timmar (inkl. sadling, uppsittning) och både fika och lunch ingår i priset.

Pris: 2450 kr/person

fjällstallet

Halvdagstur (sommartid)

Genom den här turen ges ni möjlighet att förbättra era färdigheter och teknik samt ert självförtroende och ta det till nästa nivå på ett roligt och dynamiskt sätt. Turen pågår i ca 3-4 timmar (beroende på erfarenhet) och fika ingår i priset.

Pris: 1900 kr/person

fjällstallet

1- och 2- timmarstur
(året runt)

Det här är bland våra mest populära turen och blir snabbt fullbokat.

Pris:
(gäller from 1 januari 2022)

1 tim – 850kr/person
2 tim – 1050 kr/person

fjällstallet

Skräddarsy din egen tur

Är du ute efter något riktigt speciellt eller specifikt? Vi hjälper dig skräddarsy din upplevelse utifrån dina egna önskemål. Detta är något som har varit otroligt uppskattad av många ryttare genom åren, och den ger en perfekt grund för att gå vidare till nästa nivå.

Scroll to Top