Turridning i fantastik fjällmiljö

Vi erbjuder ridning i de svenska fjällen i form av heldagsturer, halvdagsturer, 1- och 2-timmarsturer samt möjlighteter att skapa en perfekt grund för att gå vidare till nästa nivå. Vi strävar efter att ge dig fantastiska fjällupplevelser från hästryggen och ridning i naturen på ett traditionellt sätt.

Vi hjälper dig skräddarsy din upplevelse utifrån dina önskemål. Om du är osäker vilken nivå du ligger på eller har andra frågor är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig. Vi vill ge kunskap och förståelse för hästens sätt att kommunicera och det är därför viktigt för oss att matcha rätt häst med rätt ryttare. För oss är det viktigt att gå efter deltagarnas erfarenhet och ridvana när vi sätter ihop en tur.

Hos får du låna hjälm och säkerhetsväst men vi rekommenderar att du tar med dig egna regnkläder.

Vi erbjuder

fjällstallet

Heldagstur

Den här turen har varit otroligt uppskattad av många genom åren, och den ger en perfekt grund för att ta sig vidare till nästa nivå. Turen pågår i ca 6-7 timmar och både fika och lunch ingår i priset.

Pris: 2100 kr/person

fjällstallet

Halvdagstur

Genom den här turen ges ni möjlighet att förbättra era färdigheter och teknik samt ert självförtroende och ta det till nästa nivå på ett roligt och dynamiskt sätt. Turen pågår i ca 4 timmar och fika ingår i priset.

Pris: 1700 kr/person

fjällstallet

1- och 2- timmarstur

Det här är bland våra mest populära turen och blir snabbt fullbokat.

Pris: 1 timme – 450 kr/person, 2 timmar – 700 kr/person

fjällstallet

Skräddarsy din egen tur

Är du ute efter något riktigt speciellt eller specifikt? Vi hjälper dig skräddarsy din upplevelse utifrån dina egna önskemål. Detta är något som har varit otroligt uppskattad av många ryttare genom åren, och den ger en perfekt grund för att gå vidare till nästa nivå.

Scroll to Top